Klikkaa kuvaa nähdäksesi kasvohoitojen esittely videon. 


Miten eroamme muista kauneushoitoloista?

9838767-12709580-thumbnail.jpg

 

SKIN BAR

Ihonhoito-opastus Skin Bar®:ssa

Dermalogica ihonhoito-opastukset Skin Bar®:ssa maksimoivat ainutlaatuisen konseptimme, samalla kun antavat huippuluokan opastusta asiakkaillemme. Skin Bar®:ssa opit ihonoidon ammattilaiselta kuinka hoidat ihoa oikein ja saat parhaat tulokset tuotteista. Skin Bar opastus on maksuton, mutta jos vierailet liikkeessämme ensimmäistä kertaa, suosittelemme, että varaat tähän palveluun ajan.

Kasvohoidot:

Jokainen kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, Facemappingin, ihon kosteusmittauksen, kuorinnan, terapia-vaihtoehdot 1-4 kpl, tehoaineet, naamion, lopputuotteet, kotihoito-ohjeet ja meikkipohjan (jos asiakas haluaa!)

Hoidon hinta muodostuu siitä, kuka ihoterapeutistamme hoidon tekee (porrastettu hinnasto ammattikokemuksen mukaan, katso kohdasta henkilökunta) ja siitä kuinka monta terapiavaihtoehtoa hoitoon valitaan. Hinta nousee 5 € :lla / terapia, poikkeuksena lymfahieronta, jolloin korotusta tulee 15 € , sillä hieronta kestää tunnin.

Hintaa lisää myös erikoisnaamioiden käyttö, sillä raaka-ainekustannukset tällöin myös nousevat. 

Klassinen hieronta kasvoille & kaulalle

Jos ihosi on erittäin kuiva tai kun kaipaat kunnon hemmottelua, on klassinen hieronta paikallaan! Samalla, kun rentoudut, dermalogican hieronta voide + tehoaineet pääsevät imeytymään kunnolla ihoosi.

Klassinen hieronta Decollete, Niska & Hartiat

Samat vaikutukset kuin edellisessä, helpottaa myös lihasjumiutumia.

Akupaineluhieronta

Ihanteellinen stressaantuneelle iholle, jossa voi olla myös muita iho-ongelmia esim. acne, ruusufinni, allergioita, couperosa. Helpottaa myös päänsärkyä.

Energiahieronta

Avaa energia kanavoita ja virkistää ihosi toimintoja. Ihon väri kirkastuu, hapenottokyky paranee, kuona-ainteet poistuvat, rentouttaa kireitä ilmelihaksia ja vaikuttaa pieniin pintajuonteisiin! Loistava väsähtäneelle harmaalle iholle tai aina, kun kaipaat piristystä!

Lymfa- hieronta

Hoitaa elimistösi nesteet liikkeelle! Poistaa turvotusta, kuona-aineita ja parantaa ihon kuntoa. Loistava ennen ja jälkeen leikkaushoitojen, sillä kudokset paranevat huomattavasti nopeammin, loistava myös couperosalle ja punoittavalle iholle.

Mekaaninen ihonpuhdistus

Ihonpuhdistus, joka tehdään käsin. Paras vaihtoehto silloin, kun ihossa on epäpuhtauksia paljon, käsinpuhdistuksessa saadaan huokoset putipuhtaaksi. Pehmitämme ja valmistamme ihosi kumminkin hyvin, joten meidän ei tarvitse käytää “väkivaltaa” ja runnoa ihoasi.

Ultraääni-ihonpuhdistus

Ultraäänipuhdistus ei satu lainkaan! Ihosi saa samalla kuorinnan, väri kirkastuu ja pehmenee! Mutta jos mustapäitä on paljon, on mekaaninen puhdistus parempi.

Desinkrustaatio

Ihotalin saippuoimista erittäin rasvaiselle iholle.

Korkeafrekvenssi

Tämä laite muodostaa korkeataajuusvirran avulla iholle rikastettua happea. Happi on luonnollinen menetelmä tuhoamaan bakteereja ja desinfioimaan ihoa. Käytetään ihonpuhdistuksen jälkeen ennaltaehkäisemään näppyjen muodostumista ja nopeuttamaan jo olemassa olevien näppyjen parantumista. Ihanteellinen iholle, jossa on paljon epäpuhtauksia tai ikääntyneelle, harmaantuneelle iholle tuomaan heleyttä ja “kasteenraikasta” oloa!

Iontoforeesi

Sähkön avulla pystymme imeyttämään tehoaineet todella syvälle ihoon ja niiden teho säilyy huomattavasti pidempään! Laskee myös turvotusta ja pistää aineenvaihdunnan liikkeelle.

eye lift terapia

Tämä intensiivinen ja energisoiva silmänympäryshoito aktivoi lymfakiertoa, vähentää turvotusta ja pieniä juonteita sekä kirkastaa silmänympärysihoa.

FaceFit -hoito

Dermalogican FaceFit - hoitot ovat kehitelty luomaan elämyksiä ja nopeita tuloksia Skin Bar™:ssa. Ne kestävät vain 10 minuuttia ja ovat kiireisen asiakkaan pelastus. Tällä hetkellä meillä on tarjota 3 erinlaista FaceFit hoitoa:

  • Detox - hoito, eli ilmansaasteista puhdistava hoito.

  • Replenish oil - kasteenraikas iho-hoito

  • eye lift FaceFit silmänympäryshoito, joka kirkastaa pois stressin jäljet. Tämä ”Silmät avaava hoito kirkastaa silmänympäryksiä ja antaa energisoidun ja positiivisen lopputuloksen kun olemme stressaantuneita.

  • UUTUUS! - Huulia silottava FaceFit pikahoito:

Naurujuonteet eivät ole naurunasia! Tämä pikahoito kosteuttaa, silottaa juonteita ja vähentää ikääntymisen merkkejä huulissa. Tämä huulihoito on erinomainen lisäämään volyymia, kosteuttamaan ja antaa nopeita ja näkyviä tuloksia, joten voit keskittyä kaikkein oleellisempaan - Hymyysi!

Microzone® hoidot

Nämä ovat 30 minuutin täsmäisku hoitoratkaisuja kiireiselle tai hintatietoiselle asiakkaallemme. Ne voivat olla joko aluekohtaisia hoitoja kuten esim. Silmänympärykset, pigmenttiläiskät, tai niitä voi tehdä koko kasvoille, jos iho tarvitsee kuorintaa, kosteutta tai rauhoitusta. MicroZone - hoidoissa sadaan maksimi teho minimiajassa ja ovat loistavia esim. tukemaan jo saavutettuja tuloksia isompien kasvohoitojen välissä. 

45 min. Täsmähoito

Sama kuin microzone täsmähoito, jossa aikaa käytetään pikkaisen enemmän. Teemme siis kaiken, mitä 45 minuutissa ehtii tehdä!

Active Resurvace 35 - aktiivikuorintahoito

Sopii erityisesti iholle, joka kärsii ennenaikaisen ikääntymisen ja valon aiheuttamista vaurioista ja muutoksista, joita ovat mm. epätasainen ihonpinta, pigmentaatio ja rypyt. Huomattavia tuloksia nähtävissä jo yhden hoitokerran jälkeen, mutta parhaat tulokset saavutetaan kuuden kerran sarjahoidolla! Sanna's Style on tällä hetkellä Pohjois-Suomen ainoa Dermalogica hoitola, jolla on lupa tehdä tätä uutuus hoitoa!

BioSurFace Peel - Kuorintahoito

Tätä hoitoa vastaavaa emme ole alallamme ennen nähneet! Tuotelinja on edistyksellinen alaamme mullistava, Dermalogica Experteille käyttöön kehitetty upea kemiallinen kuorintasarjahoito. Sanna's Style on Pohjois-Suomessa ainoa Dermalogica hoitola, jolla on lupa tehdä tätä hoitoa! Kuorinta uudistaa ihoa tehokkaasti ja toimii niin akneihoisille kuin epätasaisesta ihosta kärsiville. Ennen kaikkea tämä sarjahoito toimii ikääntymisilmiöihin kuten ryppyihin ja juonteisiin. Varmistaaksemme, että ihosi voi hyvin hoidon jälkeen, kuuluu hoitoon lisäksi 3 päivän hoitoaineet kotiin! 

Power Bright™-hoito

Uusi hoitomme on ihoakirkastava, heleyttävä ja uudistava. Räätälöimme tämänkin hoidon jokaiselle sopivaksi, mutta se on ihanteellisin maksaläiskille, akne arpiin tai epätasaisen sävyn omaavalle iholle. Hoitoon kuuluu tehokas, monivaiheinen kuorinta, akupaineluhieronta, naamiosekoitus, joka imeytetään ultraäänellä syvälle ihoon. Tehokkain tietysti sarjana, mutta jo yksikin hoitokerta saa ihosi heleäksi ja raikkaaksi!

Veitsetön vaihtoehto kauneuden hoitoon! Kiinteyttää, kohottaa ja palauttaa iholle kimmoisuutta jumppaamalla kasvolihaksia. Take ten käyttää milliampeereja ns. mikroampeerien sijaan, joten Take ten on tuhat kertaa tehokkaampi menetelmä kuin ns. mikroampeerilaitteet. Laitetta käytetään myös kasvohalvauspotilaiden hoitoon. Kaupan päälle saat apua myös mm. couperosaan, migreeniin, poskiontelotulehduksiin, korvien tinnitukseen jne.

IonActive ™ Power Treatment

Hoito on 45 minuutin expert strength - linjaan kuuluva erittäin tehokas erikoishoito. Hoito yksilöllistetään ja bioladattu terapia yhdessä hoitolaitteiden kanssa takaa upeimmat tulokset koskaan. Ihanteellinen haasteellisimpiin huolenaiheisiin kuten akne, ikääntyminen, syvä kosteusköyhyys ja hyperpigmentaatio (esim. maksaläiskät). Saatavana Pohjois-Suomessa vain meiltä!

TAKE TEN - kasvojen kohotus menetelmä

Dermalogican Face Mappingin avulla teemme täydellisen ihoanalyysin, jossa kartoitamme ihosi kunnon ja tarpeet. Jokaisen kasvohoidon rakennamme puolestaan ihosi tarpeiden mukaan, eli ihosi saa täsmälleen oikeat hoidot ja hoitotuotteet. Hoidon lopuksi laadimme myös reseptin ja opetamme tuotteiden käytön. Yksinkertaista - ja helppoa - ja etenkin TULOKSIA ANTAVAA!

Jokaisen Face Mappingin aloitamme mittaamalla ihosi kosteuspitoisuuden ja ottamalla kuvan ihokameralla. Kamera suurentaa jopa 200 kertaisen kuvan tietokoneelle ja näin saamme erittäin tarkan tiedon ihosi kunnosta. Näiden uusinta teknologiaa omaavien laitteiden ansiosta pystymme suunnittelemaan entistä paremman hoidon ihosi tarpeisiin ja ratkaista ihon ongelmat räätälöimällä tuloksia antavan kotihoidon. Voimme myös tallentaa kuvat asiakastiedostoon jolloin näemme konkreettisesti muutokset ihollasi!

Face Mappingin jälkeen suunnittelemme hoidon käyttämällä eri terapioita.

Tietysti kuuntelemme myös asiakasta, ja toteutamme toiveesi terapioiden suhteen, mutta asiakkaan ei tarvitse vaivata päätään niiden suhteen, sillä me asiantuntijoina ehdotamme, mitkä terapiat olisivat juuri sinun ihollesi parhaat vaihtoehdot!

Lue lisää sivuilta www.taketen.fi