Nyt mahtava 25% alennus BioSurface Peel -kuorintahoidosta tulevien synttäreiden kunniaksi!

BioSurface Peel on tehokas, ihoa uudistava kemiallinen kuorintahoito, joka vähentää ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä, pigmeetaatiota ja jop aknea, paljastaen tasaisemman, kirkkaamman ja pehmeämmän ihon.

Hoidon ansiosta saat näkyvät tulokset ilman kuorintahoitojen yleisiä riskejä ja palautumisaikaa. Itseasiassa ihosi näyttää paremmalt kuin koskaan!

Lokakuu_2018_Biosurface_netti.jpg

Likiviikon ja syyskuun tarjoukset - sekä mielettömät Dermalogica uutuudet!

Tällä videolla Sanna kertoo likiviikon ja syyskuun tarjouksista, sekä mahtavista Demalogica uutuuksista, jotka ovat saapuneet liikkeeseemme. Tule sinäkin nauttimaan likiviikon "markkina" hengestä!

Nyt hemmotellaan lisää Dermalogican ystäviä!

Ostamalla kaksi tuotetta saat kaupanpäälle etupakkauksen suosikkituotteista. Hox! Tuotteita rajoitettu erä ja tarjous on voimassa niin kauan,kuin pakkauksia riittää!

syyskuun dermalogica tarjous.jpg

Päivitä meikkipussisi ennen töihin paluuta!

Moni pelkää, että näin helteellä meikki ei pysy tai se tukkii ihoa. jane iredale meikkipohjilla ei tätä ongelmaa ole; pohjat ovat vettä hylkiviä ja mattapintaisia. Väreinä on käytetty ainoastaan luonnonmukaisia väriaineita, siksi ne eivät tuki ihoa ja antavat sen hengittää. Tuotteissa on myös UV suoja SPF20 ja parasta on, että niissä eivät elä ja kasva bakteerit; päinvastoin ne vähentävät bakteerien kasvua iholla. Nyt elokuussa kannattaa tulla tutustumaan jane iredale meikkeihin, sillä kahden tuotteen ostaja saa huulipunan lahjaksi.

Elokuu_2018_JI_huulipunat_netti.jpg

Kuukauden tuote!

Valitsimme tällä kertaa kuukauden tuotteeksi iS CLINICALin Hydra-Intensive cooling masquen, sillä se on todella ajankohtainen auringon kuivattamalle iholle. Tiesitkö, että joka kerta kun ihosi palaa auringossa, ihosyöpäriskisi moninkertaistuu - jos se on päässyt kuitenkin jo palamaan, helpostusta saat tästä naamiosta. Se jopa korjaa valovaurioita, mutta ennen kaikkea kosteuttaa ja viilentää ihoasi hetkessä. 

Elokuu_2018_ISC_Hydra_netti.jpg