Sanna’s Style täyttää 7-vuotta!

Lauantaina se tapahtuu…nimittäin kauan odotettu syntymäpäivä!

 

Vuodet ovat vierineet nopeasti, sillä muistan sen vieläkin kuin eilispäivän, kun otin ensimmäisen asiakkaani vastaan. Perhoset pyörivät vatsassani, sillä en ollut tehnyt päivääkään kosmetologitöitä Rovaniemellä. Nuoruuden innolla ja rohkeudella luotin kuitenkin ammattitaitooni ja uskoin, että pärjäisin kyllä!

 

Ja hyvin olen pärjännyt; kiitos uskollisten asiakkaitteni, hyvien työntekijöiden ja Dermalogicalta saatujen oppien ansiosta! Monesta asiakassuhteesta on kehkeytynyt vuosien varrella jopa ystävyyssuhteita ja ihaninta on, kun kokonaisia perheitä käy luonani. Tuntuu kuin kuuluisin itsekin ”perheeseen” - kiitos siitä!

 

Näinä seitsemänä vuotena on tapahtunut paljon; muuttoja ja laajentumisia, sekä kokeilinpa kosmetologiopettajanakin oloa. Mutta huomasin kuitenkin, kuinka tärkeitä asiakkani ja yritykseni kuitenkin ovat, ja nykyään keskitynkin täysillä näihin. Opettamishaluni puran puolestaan vain työntekijöihini, joista onkin kehkeytynyt todella loistavia ammattilaisia!

 

Mutta kuinka tahansa tärkeä yritykseni onkaan minulle, olen oppinut arvostamaan perhettäni ylitse muiden. Suuri tekijä yrittäjänä jaksamiseen on ollut mieheni ja kolme lastani. Nyt äitiyslomalla on ollut ihanaa antaa myös heille aikaani. Kiitos tästä loistavasta mahdollisuudesta kuuluu työntekijöilleni Elisalle ja Essille!

 

Odotan innolla lauantaita, että saan kiittää teitä hyvät asikkaat näistä vuosista ja tarjota kakkukahvit kuluneiden vuosien kunniaksi!

 

Lauantaita odottaen,

 

Sanna Koivuranta