Dermalogican mullistava uutuustuote meikkaukseen!

Dermalogican Skinperfect primer spf30 on varsinainen ”taikatuote”, joka mullistaa meikkauksen!


Monet markkinoiden pohjustustuotteet keskittyvät kosmeettisiin hyötyihin, jolloin ihon terveys jää toissijaiseksi. Usein ne sisältävät ihoa tukkivia ja epäpuhtauksia aiheuttavia (komedogeenisia) vahoja ja täyteaineita. Nämä tukkivat, ärsyttävät ja jopa herkistävät ihoa. Markkinoilla on myös pohjustustuotteita, joilla mainostetaan olevan iholle terveydellisiä hyötyjä, mutta kosmeettinen lopputulos on näillä usein epätasainen tai kalkkimainen.


Dermalogica on kuitenkin löytänyt tähän ongelmaan ratkaisun ja luonut tuotteen; Dermalogica Skinperfect Primer SPF30 - tehopohjusteen, jossa yhdistyvät AGE SMART linjan huipputeknologia ja kaikkein edistyksellisin pohjustustuote!


Tähän tuotteeseen jää koukkuun heti ensimmäisellä levitys kerralla! Tuote tasoittaa ja kirkastaa ihon pintaa. Helmijauhe ja luonnon maamineraalit antavat yhdessä kaikille sopivan neutraalin sävyn ja ihosta tulee säteilevän heleä. Tuote tuntuu myös todella samattisen pehmeältä! Tämä uutuustuote myös suojaa ihoa tehokkaasti sekä UVA, että UVB - säteiltä, jättämättä ihoa valkoiseksi tai kuivaamatta ihoa. Kaiken kukkuraksi tämän edistyksellisen tuotteen sisältämät raaka-aineet taistelevat ikääntymistä aiheuttavia biokemiallisia laukaisijoita vastaan.


Hoitopohjuste on tarkoitettu käytettäväksi meikin alla, mutta koska se heleyttää ja tasoittaa ihon sävyä, sitä voi käyttää myös yksinään. Primer ikäänkuin himmentää ihon liiallisen kiillon, mutta tuo sen tilalle luonnollisen persikan hehkun. Ainutlaatuista tuotteelle on myös sen kyky häivyttää juonteita ja tasoittaa ihon sävyä, jo ohuella kerroksella. Tämä tuote todellakin taikoo aikuisen naisen ihosta sileämmän ja eloisemman!


Suosittelen tätä tuotetta asiakkailleni lämpimästi!


Terkuin Sanna!