BARRIER REPAIR

Edellisessä blogissani kerroin heikentyneestä barriääristä ja nyt jatkan aiheesta tuomalla esiin tuotteen, joka nimenomaan vahvistaa suojavaippaamme. Dermalogican ratkaisu tähän ongelmaan on Barrier Repair, joka kuuluu UltraCalming - tuotelinjaan. ( linja on kehitetty erittäin herkistyneeseen, helposti punoittavaan ja jopa tulehtuneen ihon hoitoon) - Mutta tästä linjasta halusin nyt poimia kyseisen tuotteen, koska se käy aivan kaikille, ihotyypistä riippumatta!

Nimensä mukaisesti tuote ” korjaa barriääriä” , se on ikäänkuin “toinen ylimääräinen iho oman ihon päälle”. Se on vedetön, levittyy hyvin, saa ihon tuntumaan samettisen pehmeältä ja tuote ” sulaa” ihoon suojaten ja vahvistaen sitä.Se rauhoittaa ihoa tehokkaasti ja säännölisesti käytettynä vähentää pikkuhiljaa punaisuutta.mitä useammin tuoteea myös käytetään, sen vahvemmaksi ihon oma suojamekanismi tulee ja näin ollen reaktioiden määrä vähenee. Se ehkäisee myös kosteuden haihtumista ihosta, mikä on jokaisen ihon ongelma näin talvisin, sillä pakkanen ja kuiva huoneilma haihduttavat kosteuden nopeasti. Samalla tuote suojaa myös pieniltä pakkasilta, mutta “tulipalopakkasiin” kerron vielä tehokkaammasta suojasta myöhemmin.

Barrier repairia laitetaan iholle ihotyypin mukaisen kosteusvoiteen jälkeen. Päälle voidaan vielä levittää meikkiä tai aurinkosuojaa tarvittaessa .

Talvea odottavin terveisin, Sanna