Kuivien käsien pelastus!

Kuten edellisessä blogissa kirjoitin, ovat käteni viime aikoina joutuneet todella koville.

Olen tietysti rasvannut käsiäni lähes kaikella mitä olen löytänyt; käsivoiteilla, perusvoiteilla, kortisonivoiteella ja jopa vauvan sinkkivoiteella, mutta valitettavasti tuloksetta. Kädet vain kuivuivat karheammiksi kuin raastinrauta. Iho meni jopa rikki ja sitä kirveli, pisteli ja punoitti.

Lopulta ei auttanut muuta kuin käydä iltamyöhäällä hoitolassa, tekemässä parafiinikäsihoito itselle, mikä onneksi pelasti tilanteen. Lisäksi ostin vanhan tutun Multivitamin käsivoiteen! Vaikka hinta on käsivoiteelle arvokas (40€) täytyy myöntää, että se on käsivoiteiden aatelia, niin loistava se on!

Paitsi että Multivitamin kosteuttaa, se myös korjaa ihovauriot ja tankkaa iholle vitamiineja ja antioksidantteja, jotta iho kestäisi päivittäiset rasitukset. Samalla Multivitamin myös estää ihoa ikääntymästä ennenaikaisesti. Tämä käsivoide myös vahvistaa ihon omaa suojaa eli barriääriä ja tekee iholle ”suojakelmun”, mikä estää kosteuden haihtumista iholta. Tuote imeytyy hetkessä eikä käsistä tule ”tahmaisia” eli voiteen levittämisen jälkeen voi heti koskea miltei mihin tahansa. Mikä parasta Multivitamin hoitaa myös kynsinauhoja, ja jopa kynsilevyjä, mikäli kynnellä ei ole kynsilakkaa!

Nyt vihdoinkin käteni ovat taas kunnossa, mutta oli opettavaista huomata, että itsekkin sitä sortuu ajattelemaan, että ”nehän ovat vain kädet”. Kasvojen- ja vartalonihotuotteissa en koskaan katso hintaa, mutta tässä itselläkin meinasi piheys iskeä… Hyvä opetus kuitenkin siitä, että tässä tapauksessa hinta todellakin on laadun tae!

Ystävällisin terveisin,

Sanna Koivuranta