Climate Control Lip Treatment

 

Meidän “Ihmestikki”! - Niin pieni, mutta niin tehokas apu moneen ongelmaan! Tämä tuote on tehty hoitamaan rohtuneita huulia, mutta hoitaa paljon, paljon muutakin. Se suojaa ihoa ärsytyksiltä ja kuivumisilta tehden pienen “kalvon” ihon pinnalle. Tämä ohut kalvo estää tuulen, viiman ja pakkasen pääsyn iholle, estäen samalla kosteutta haihtumasta iholta. Näin saadaan aikaan iholle suojamuuri, joka vaikuttaa molempiin suuntiin. Tämä toimii myös talven kovimmilla pakkasilla!
Säännöllisesti käytettynä tuote ehkäisee tehokkaasti ihon punaisuutta ja couperoosaa, sekä lisää ihon barriääriä ja sietokykyä ympäristön haittatekijöitä vastaan. Climate Control Lip Treatment myös rauhoittaa ihoa, ja käy periaatteessa kaikkiin “ihoärsytyksiin”; sääskenpistoihin, tai atoopikoilla rikkoontuneeseen ihoon taipeissa.
Itse käytän päivittäin huulilla, ja talvella ulos lähtiessä poskilla suojaamaan kylmältä. Sipaisen siis vihonviimeisenä poskille, meikin päälle tai jos meikkiä ei ole niin kosteusvoiteen ja mahdollisen Barrier Repairin päälle.
Saunojalle tuote on mitä paras apu couperoosaan, saunan kuumuutta vastaan. Iho pestään ensin suihkussa, ja kasvot kuivataan pyyhkeellä taputtamalla. Lopuksi tuotetta laitetaan kriittisiin kohtiin, yleensä poskipäihin. Tämän jälkeen voikin turvallisesti löylytellä. Kylmältä ja kuumalta suojaavana tuote tulisikin mielestäni löytyä jokaiselta suomalaiselta!