GLOW TIME ™ Täydellisesti peittävä mineraali BB- ja CC-voide!

Edellisessä blogissani kerroin BB-voiteen ja CC-voiteen eroista. Jane Iredalen BB-voide on ollut jo alusta lähtien CC-voiteen kaltainen. Täydellisen peittävyyden lisäksi tuote ravitsee, suojaa, hellii sekä kirkastaa ihoa samanaikaisesti. Ihosta tulee hohtavan samettinen. Voiteessa yhdistyvät meikkipohja, peitevoide, aurinkosuoja, kosteusvoide ja anti-aging samassa tuotteessa. Saatavana kuusi sävyä, jotka sopivat kaikille ihotyypeille.

 Parasta tuotteessa kuitenkin on, ettei se tuki ihoa, eli se ei Dermalogica-hoitotuotteiden tavoin sisällä komedogeenisia raaka-aineita. Eli uskallan luvata, että tämä on erittäin turvallinen meikki ja toimii erityisen hyvin niille, jotka nimenomaan tarvitsevat peittoa, esim. Couperoottinen iho, acne-iho, rosacea-iho jne. Lisäksi hehkutan vielä siitä, että tuote myös rauhoittaa, ehkäisee tulehduksia ja puhdistaa ihoa, eli käy hyvin myös voimakkaiden hoitojen jälkeen! 

Tuote levitetään sormenpäillä aloittaen kasvojen keskeltä. Kannattaa muistaa, että tuotetta laitetaan todella vähän ja ohuesti. Siksi sormien oma lämpö auttaa meikin levittämisessä. Sitä voidaan käyttää yksinään tai vesipohjaisen kosteusvoiteen kanssa niin, että ensin levitetään kosteusvoide, sen jällkeen BB-voide. Toki tuotteesta saa hivenen ”notkeamman” ja ohuemman jos sekoittaa pieneen määrään kosteusvoidetta tipan BB-voidetta! 

Ps. BB-voiteemme on niittänyt runsaasti kunniaa ja voitanut esim. Kauneus & Terveyslehdessä olleen vertailun. Viimeisin palkinto tuli Anne & Still Beauty Awards 2012 gaalassa Virossa, jossa voide voitti vuoden parhaan meikkipohjan palkinnon.