KOSMETOLOGIEN JA IHOTAUTILÄÄKÄREIDEN VÄLINEN YHTEISTYÖ VAHVISTUU!

Ilokseni saan julkaista todella loistavan uutisen kaikille asiakkailleni; olemme alkaneet tehdä tiivistä yhteistyötä Lapin lääkärikeskuksen ihotautilääkäreiden kanssa! Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että aina kun meidän kosmetologien/ ihoterapeuttien mielestä omat hoitomme eivät riitä nujertamaan esim. vaikeaa acnea ( kolmannen- tai neljännen asteen acnea) tai ärhäkkää ruusufinniä, ohjaamme asiakkaamme aina ihotautilääkäreiden vastaanotolle, jotta asiakkaamme saisivat mahdollisimman nopeasti sisäisen lääkekuurin tai lääkevoiteen. Samoin , jos havaitsemme esim. hälyttävän luomen hoidettavalla ihoalueella, opastamme asiakkaan välittömästi jatkohoitoon lääkärikeskukseen.

Lapin lääkärikeskukseen on nimittäin hiljattain saapunut uusi, erittäin tehokas laser, jolla voidaan poistaa mm. luomia, vanhoja acnearpia, pigmenttiläiskiä ja nuorentaa ihoa. Tuoreisiin acnearpiin laser ei tepsi eikä myöskään couperosaan, joten näiden hoito ja ihon kirkastaminen ja rauhoittaminen on edelleenkin tehokkainta meidän käsissämme Sanna’s Stylessä.

Lapin lääkärikeskus puolestaan opastaa omat asiakkaansa meidän puoleemme laseroinnin / lääkekuurien käytön aikana ja jälkeen, sillä myös he ovat todenneet, kuinka hyviä Dermalogican ja Jane Iredalen tuotteet ovat iholle kun pyrkimyksenä on terveempi iho! Molemmissa sarjoissahan ei ole käytetty mitään ihoa tukkivaa tekijää, kuten keinotekoisia hajusteita, tai väriaineita, mineraaliöljyjä, lanoliinia eikä kuivattavaa S.D alkoholia. Tällöin jokaisen iho pääsee hengittämään ja siten käyttäytymään niin kuin sen kuuluisikin tehdä!

Innolla yhteistyötä odottaen,

Sanna Koivuranta