VIIMEISET VINKIT ACNEN HOITOON

Sanotaan , että puhtaus on puoliruokaa , ja se pitää kyllä paikkaansa. Pienillä teoilla pystyy itsekin vaikuttamaan myös ihon puhtauteen… Ensimmäinen nyrkkisääntö on, että kannattaa pestä ensin aina kädet, ennen kuin puhdistaa kasvot! Toinen sääntö on yrittää olla koskettelematta ihoa päivän aikana, eikä varsinkaan saisi ” räplätä” näppylöitä . Tällöin vältyt bakteerien leviämiseltä ja lisätulehduksilta. Pyyhkeet kannattaa vaihtaa useasti ja käyttää kasvoille aina omaa pyyhettä! Myös tyynyliina kannattaa vaihtaa useasti, sillä yön aikana liinaan kertyy paljon talia ja muuta likaa esim. hiuksista, joten seuraavana yönä lika voi tulla bumerangina takaisin ihollesi. Ja muista aina puhdistaa iho illalla päivän aikana kertyvistä epäpuhtauksista, talista, liasta ja pölystä! - Eikä KOSKAAN saa laittaa meikit ihossa nukkumaan!

Nukkumisesta puheen ollen, lepää riittävästi , sillä riittävä uni vähentää stressiä ja myös ihosi saa levätä ja kerätä voimia yön aikana! - Ihomme uudistuu myös eniten yöllä, joten se tarvii ”kauneusunensa”!

Ja viimeisenä, joskin ei vähäisempänä ; ULKOILE riittävästi! - Kun ihosi saa happea, se voi paremmin. Lisäksi liikunta auttaa vilkastuttamaan verenkiertoa, kuona-aineiden poistoa, virkistyt ja voit luonnollisesti paremmin! Mutta jos harrastat paljon hikiliikuntaa, tee se mieluummin ilman meikkiä, tai katso, ettei meikkivoiteesi sisälä tukkivia raaka-aineita, kuten keinotekoisia väriaineita,- hajusteita, mineraaliöljyjä ja lanoliinia. Sillä tukkivalla meikkivoiteella saat taatusti myös ihosi tukkoon! Suosittelen lämpimästi Jane Iredalen meikkejä, sillä ne antavat ihosi hengittää täysin ja ovat liikuntaa harrastaessakin täysin turvallisia ja ennenkaikkea hoitavia ja jopa bakteereita tuhoavia!

Terkuin, Sanna