Esittelyssä uusi Sheer tint SPF 20

Uusi Sheer tint SPF 20 antaa läpikuultavan, kevyen peittävyyden ja luonnollisen lopputuloksen. Tuote on ihanteellinen niille, jotka haluavat ihon näyttävän meikittömältä, mutta haluavat samalla peittää ihon virheitä ja tasoittaa ihon sävyjä.

Tuote sisältää rautaoksideja, jotka ovat luonnollisia maamineraaleja. Rautaoksidien ansiosta jokaiselle löytyy sopiva sävy light-, medium- tai dark-sävyvaihtoehdoista. Antioksidanttinen oliivin hedelmäuute torjuu vapaita radikaaleja ja suojaa kudoksia oksidatiiviselta stressiltä. Saksanpähkinä auttaa erityisesti ihoa uusiutumaan ja ylläpitää ihon elastisuutta ja kimmoisuutta. Tuotteen sisältämä hydrolysoitu helmijauhe puolestaan tehokosteuttaa ja pidentää tuotteen pysyvyyttä! Uuteen Sheer tinttiin on myös lisätty Dermalogican vallankumouksellinen ristisidoksinen hyalyronihappo, joka todistetusti tarjoaa jatkuvaa kosteutta iholle!

Mielestäni loistavaa tuotteessa on kuitenkin se, että laajaspektriset UVA- ja UVB-aurinkosuojat suojaavat ihoa UV-vaurioilta ilman kalkkimaisuutta, valkoisia jälkiä tai ihon kuivumista (Nämä tekijät liitetään usein fysikaalisiin aurinkovoiteisiin). Tuotetta on myös helppo käyttää ja mikä parasta; se käy kaikille ihotyypeille!

Uutuus terveisin,

Sanna Koivuranta