Allpresan Pedicare - jalkojen hyvinvointiin!

Allpresan on ainoa vaahtovoide -sarja, joka ei sisällä hajusteita, säilöntä -eikä väriaineita. Vaahtovoiteen koostumus on ihanan pehmeä ja nopeasti ihoon imeytyvä. Sitä voivat käyttää turvallisesti kaikki asiakkaat.

Iho ei kaipaa rasvaa, vaan kosteutta. Kosteusvoiteet ja huonolaatuiset voidevaahdot jättävät iholle kalvon, joka saattaa pahentaa ihon kuivumista ennestään. Allpresan vaahtovoiteiden patentoitu koostumus ei tuki huokosia, vaan se kaksinkertainen verkko sitoo kosteutta sekä toisaalta suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä. Allpresanin sisältämä urea on elimistön aminohappojen palamisprosessissa tuottama ainesosa, joka on tärkein osa elimistömme kosteuden tasapainottajana.

Allpresan Pedicare ei sisällä vettä niin kuin perusvoiteet ja normaalit kosteusvoiteet. Sen sijaan vaahtovoiteet sisältävät steariinihappoja ja glyseriiniä, jotka sitovat tehokkaasti kosteutta. Päivittäisessä käytössä Allpresan on edullinen jalkojenhoitotuote. Jo viikon säännöllisen käytön jälkeen iho on muuttunut terveemmäksi ja vaahtoa voi käyttää vähemmän tai vain joka toinen päivä.

Allpresanilta löytyvät myös hoitotuotteet kynsi- ja jalkasieniongelmiin ja diabeetikoiden jalkaongelmiin.

Jalkojenhoito terveisin,

Sanna Koivuranta