Esittelyssä uusi Cover Tint SPF 20

Uusi Cover Tint SPF 20 on voidemainen, kosteuttava meikkivoide, joka tekee ihosta virheettömän ja täydellisen. Se on koostumukseltaan pehmeä, keskitäyteläinen ja se levittyy iholle helposti. Sen peittävyysaste on säädeltävissä, riippuen halutusta lopputuloksesta. Samettiset silikonit parantavat peittävyyttä tasoittamalla ihon rakennetta ja antamalla välittömästi tasaisemman pinnan, ilman että ihosta tulee elottoman näköinen. Kapseloidut nailonpartikkelit vähentävät hienoja juonteita ja ryppyjä ja ne absorboivat talia tehden ihosta samettisen ja mattapintaisen. Rautaoksidit antavat juuri oikean määrän väriä light-, medium- ja dark sävyissä - ihohuokoset eivät tukkiudu eikä iho näytä meikatulta.

Värivoide sisältää hyaloronihappoa, joka ylläpitää ihon kudosten kosteustason ja pitää ihon kosteutettuna koko päivän. Sen lisäksi helmijauhe (hydrolysoitu helmi) kirkastaa ihoa ja myös lisää ihon kosteutta. Tuote sisältää myös ginsengiä, portulakkaa ja rohtosammakonputkea, ayurvedisen lääketieteen tunnettuja raaka-aineita, jotka taistelevat kuivuutta vastaan. Yhdessä nämä tehokkaat antioksidantit suojaavat ihoa solutason ikääntymiseltä ja kollageenia hajottavilta vapailta radikaaleilta sekä ennaltaehkäisevät pigmentaatiota.

Optimaalisen suojan taatakseen, Cover Tint SPF 20 sisältää sekoituksen kemiallisia päivänvalonsuojia, jotka tarjoavat laajaspektrisen, näkymättömän suojan ihoa vaurioittavia UV-säteitä kohtaan.

Kaikkien Dermalogica tuotteiden tavoin, Cover Tint SPF 20 ei sisällä komedogeenisia raaka-aineita eikä yleisiä ihoa ärsyttäviä raaka-aineita kuten keinotekoisia värejä ja tuoksuja, S.P. alkoholia, mineraaliöjyä ja lanoliinia.

Ystävällisin terveisin,

Sanna Koivuranta