VASTAUS IKÄÄNTYVÄN IHON ONGELMIIN;

Dermalogican AGE Smart- linja!

Aikaisemmissa blogeissani kerroin, mitkä tekijät vaikuttavat ihon ikääntymiseen ja ennen kaikkea mitkä tekijät laukaisevat näitä ihon ikääntymisprosesseja. Ja nyt niihin löytyy vastaus Dermalogican AGE Smart- linjasta! Linjan jokainen tuote taistelee ihon biokemiallisia laukaisijoita vastaan, sekä hoitaa jo olemassa olevia ikääntymisen merkkejä, kuten ryppyjä, hyperpigmentaatiota, kimmoisuuden menetystä,kuivuutta jne.

Dermalogican sitoumukselle uskollisena, mitkään linjan tuotteista eivät sisällä komedogeenisia raaka-aineita, lanoliinia, mineraaliöljyjä, S.D alkoholia, keinotekoisia väriaineita eikä keinotekoisija tuoksuja. Kaikki tuotteet ovat myös pakattu hygieenisiin, kontaminaatiovapaisiin pakkauksiin ( joihin ei pääse bakteereita tuhoamaan raaka-aineiden tehoa, jolloin tuote myös säilyy hyvin ja on taatusti tehokas alusta viimeiseen pisaraan saakka!)

Olet sydämellisesti tervetullut kokeilemaan ja tutustumaan tuotteisiimme hoitolassamme sekä kokeilemaan AGE Smart- kasvohoidon tuloksia!

Sanna Koivuranta