UUSI MultiVitamin Power Serum!

- Tehoseerumi, joka korjaa ja kontrolloi ihon ikääntymistä!

Nyt on juuri lanseerattu uusi tuote, jota en voi olla hehkuttamatta!

Dermalogican ihonhoidon asiantuntijat ovat tehneet läpimurron vitamiiniteknologiassa, hyödyntämällä vitamiinien mikrokapselointia seuraavan sukupolven liposomiteknologian avulla. ( Liposomit ovat kuljettajia, jotka vievät tehoaineet syvälle ihoon, mutta tämä uusi mikrokapseloitu liposomikuljetus mahdollistaa korkeamman pitoisuuden stabiileja vitamiineja , jotka imeytyvät vielä syvemmälle ihoon!) Tämä menetelmä vähentää myös ärsytystä ja optimoi vitamiinien annostuksen!

- Näin saadaan tehokkaammat tulokset ryppyihin, ihon elottomuuteen ja velttouteen sekä ihon ikääntymisen ennaltaehkäisyyn!

Tehoseerumi sisältää tehokkaan raaka-ainekompleksin, joka koostuu mm. seuraavista raaka-aineista;

A-VITAMIINI
Nopeuttaa solujen uusiutumista ja solukiertoa. Stimuloi uuden kollageenin muodostumista ja korjaa ikääntymisen merkkejä.

E-VITAMIINI
Antioksidantti, joka vahvistaa ihon omaa suojaavaa lipidikerrosta eli barriääriä.

C-VITAMIINI JA MAGNESIUMASKORBYYLIFOSFAATTI
Antioksidantteja, jotka stimuloivat kollageenisynteesiä taistellen ihon ikääntymisen merkkejä vastaan. Lisäksi ne vähentävät hyperpigmentaatiota ja antavat valosuojan UV-säteitä vastaan.

HYDROKSIPINAKOLONIRETINOAATTI (HPR) - Uusi raaka-aine!
Dermalogica yhdisti vitamiinien mikrokapselointiteknologian ja hydroksipinakoloniretionaatin (HPR). HPR on ensiluokkainen kosmeseuttinen retinoidi (A-vit.), joka vähentää ihon pinnan epätasaisuutta ja auringon aiheuttamaa ikääntymistä, lopputuloksena sileämpi iho ja tasaisempi ihonsävy.

PALMITOYYLIHEKSAPEPTIDI -14
Tämä tehokas peptidi stimuloi kollageenintuotantoa, tekee ihosta napakan ja joustavan sekä ehkäisee matriisimetalloproteinaasi (MMP) - entsyymien ihon rakennetta hajottavaa toimintaa.

Tuote jättää välittömästi samettisen tunteen iholle ja sitä käytetään iholle aamuin illoin ennen kosteusvoidetta! - Tästä ei voi olla tykkäämättä!

Tervetuloa tutustumaan tuotteeseen hoitolaamme!

Sanna