TEHOKKAAT TULOKSET YKSILÖLLISIIN TARPEISIIN!

Vaikka uusin tulokas , MultiVitamin Power Serum, ihastuttaa varmasti jokaisen, ei pidä unohtaa AGE Smart-linjan muita tehoaineita! - Siksi esittelen nyt seuraavaksi MAP 15 Regenerator:in!

Tämä iholla puuterista emulsioksi muuttuva tehoaine on loistava TÄSMÄTUOTE kiinteyttämään ja tasoittamaan juonteita, sekä ehkäisemään biokemiallisia rakennemuutoksia (ROSeja, MMP-entsyymejä ja AGESeja vastaan).

Tuote stimuloi kollageenin tuotantoa, kiinteyttäen ja kirkastaen samalla ihon sävyä. Stabiili C-vitamiini jättää iholle antioksidanttisen suojan rajoittaen MMP-entsyymejä, ROSeja ja melaniinin tuotantoa. Valkoinen tee suojaa ROSien vaurioilta ja kontrolloi AGESeja. Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa ja hiivauute stimuloi haavojen paranemista ja lisää ihossa solujen hapen saantia!

Käytetään levittämällä paikallisesti jauhetta alueelle, jossa helposti ikääntymisen merkit näkyvät, kuten silmien- tai huultenympärysiho. Jauhe muuttuu emulsioksi ja sulaa iholle, jonka jälkeen lisätään Dermalogican kosteusvoide. Voidaan toki laittaa myös koko kasvoille ja kaulalle, mutta silloin kannattaa sekoittaa herneenkokoinen määrä tuotetta kosteusvoiteen sekaan ja levittää iholle.

Erikoista tuotteessa on juuri jauhemainen koostumus, mutta tämä on siksi, että esim. C-vitamiinit aktivoituvat vasta kun pääsevät iholle! Siksi raaka-aineet pysyvät stabiileina ja tuote on todella tehokas alusta loppuun asti!

-Eli jos kärsit vain paikallisista juonteista ikääntymisen merkeistä, tämä on juuri sinun tuotteesi!

Terkuin

Sanna