OVERNIGHT REPAIR SERUM

Ihomme on dynaaminen elin, joka ei ainoastaan muutu vuodenaikojen tai ympäristön muuttuessa. Todistetusti ihoon vaikuttavat myös fysiologiset heilahtelut päivän ja yön aikana. Kaksi tunnetuinta vuorokausirytmin heilahtelua ovat talinerityksessä ja epidermiksen solujen välisen kosteuden menetyksessä.

Ihomme erittää eniten talia keskipäivällä, jolloin taas kosteuden menetys on pienimmillään. Tämä johtuu siitä, että talinerityksen vuoksi keskipäivällä epidermiksen ( ihon ylimpien kerrosten) barriääri (ihon oma suojamekanismi) on vahvimmillaan. Myös ihon lämpötila ja pH vaihtelevat päivän ja yön aikana; lämpötila nousee huippuunsa illalla, kun sen pH on alimmillaan. Eli yöllä iho erittää vähemmän talia, menettää enemmän vettä, on lämpimämpi ja happamampi kuin päivällä.

Nämä tekijät viittaavat siihen, että iho on kuivempi ja ärtyy herkemmin öisin. Yöllä myös iho pyrkii korjaamaan itse itseään enemmän ja solujen uusiutuminen tehostuu iltaisin. Yöllä iho saa myös armoa päivän aiheuttamilta traumoilta ( Esim. UV-säteily, tuuli, pakkanen, saasteet jne.) ja elimistön korjausprosessi saa mahdollisuuden ottaa kiinni hereillä olotuntien aiheuttamia vaurioita.

Näistä syistä on kehitetty Over Night Repair- Serum, joka hyödyntää vuorokausirytmiä ja joka käyttää hyväksi yön aikaista lämpötilan nousua ja heikentynyttä barriääriä samaan aikaan raviten ja hoitaen ihoa! Se on teknologisesti edistyksellinen hoitoseerumi, joka syvä ravitsee ihoa yön aikana ja antaa elottomalle iholle raikkaan ja levänneen ilmeen. Tämä hoito tuote vaikuttaa nukkuessa korjaten ihokudosta, suojaten soluja sekä keräten vapaita radikaaleja (ROS), jotka hyökkäävät ihoon aiheuttaen ennenaikaista ikääntymistä. Lisäksi se vahvistaa suojaavaa lipidibarriääriä, sekä kontrolloi MMP-entsyymejä ja vahvistaa ihoa syvimmissä kerroksissa.

Seerumin eteeristen öljyjen pohja on rikastettu peptideillä. Seerumi stimuloi kollageeniä kiinteyttäen ihoa ja taistelee ikääntymisen merkkejä vastaan. Lisäksi se stimuloi ihon kaikkein tehokkainta kosteusmagneettia, hyaloronihappoa. Tehokkaat antioksidanttiset

arganöljy, villiruusunsiemenöljy, ruskeamerilevä ja C-vitamiini taistelevat vapaita radikaaleja (ROS) ja MMP-entsyymeitä vastaan tehostaen myös ihon luonnollista suojaa! 

Hyvän yön terveisin,

Sanna Koivuranta