ONNEA SUOMEN ENSIMMÄISILLE EXPERTEILLE!

Maaliskuun 18. pvä oli historiallinen ja unohtumaton päivä Dermalogica ihoterapeuteille, sillä silloin valmistuivat Suomen ensimmäiset EXPERT- tason ihoterapeutit! Valmistuneita oli yhteensä 14 , joiden joukossa olivat Sanna’s Stylen tytöt Elisa ja Essi. Olemme siis Pohjois-Suomen ainoa EXPERT-tason kauneushoitola, joten onnea tytöt mahtavasta saavutuksesta!

Mikä EXPERT- koulutus oikein on? Se on International Dermal Instituten kehittämä jatkokoulutus Dermalogica ihoterapeuteille. Jo pelkästään ihoterapeuttien ihonhoidon tietämys on erittäin kattavaa, mutta EXPERTEIKSI haluavien täytyy opiskella intensiivisesti koko ajan enemmän. Seuraava taso ihoterapeutista on IHOSPESIALISTI, jonka meidän Lauramme on juuri saavuttanut ; hyvä Laura! 

Kun kaikki kurssit on suoritettu, valmistuu EXPERTIKSI, eli tuolloin on saavuttanut ihonhoitoalan korkeimman tutkinnon. Toisin sanoen, heidän tietämyksensä ja osaamisensa ihon terveyden tuntemukseen ja hoitojen tekemiseen on kattavinta, mitä Suomessa kosmetologit voivat saada!

Siksi olen äärettömän ylpeä tytöistäni ja heidän innostaan opiskella tällä haastavalla alalla!

Sanna Koivuranta