URHEILLESSAKIN VOI NÄYTTÄÄ HYVÄLTÄ!

”Yes!” - minä tein sen! - Aloitin nimittäin pyöräilykauden tänään! Kuinka ihanaa olikaan polkea lumettomalla pyörätiellä auringonpaisteessa, etenkin alamäkeen, kun ei tarvinnut kuin huilata menemään! Vartissa olin jo työpaikalla, mutta takasin polkeminen ylämäkeen olikin jo eri juttu; täyttä ylämäkeä ja hiki virtasii! Matkalla pohdin itsekseni, että onneksi meikkini ei tuki huokosia ja antaa samalla myös aurinkosuojaa. Tästäpä sain myös ajatuksen tämän kertaiseen blogiaiheeseen!

Meillä Kauneus- & Komeushoitola Sanna’s Stylessä on aina ollut käytössä mineraalimeikkien ”äiti” , eli Jane Iredale meikkisarja, joka täyttää tänä vuonna kunnioitettavat 20 - vuotta! Jane Iredalen ideologia oli jo tuolloin käyttää vain puhtaita maamineraaleja, kuten sinkkioksidia, rautaoksidia, titaani dioksidia ja micaa, eli valoa taittavaa hiukkasta. Jane Iredale oli siis ensimmäinen, joka toi kosmetiikkateollisuuteen pelkästään ihoystävällisiä ainesosia sisältävän meikkisarjan!

Miksi Jane Iredale on sitten niin ainutlaatuinen?

Siksi, että;

LOPPUTULOS ON LOISTAVA - Korkealaatuiset mineraalit reagoivat valoon, joka antavat niille kuuluisan pehmeäpiirtoefektin. Tuotesarjan monista erilaisista meikkipohjista voi valita tuotteet, joilla saa haluamansa lopputuloksen; killtävästä mattaan, kuultavasta samettimaiseen!

PEITTOKYKY - Koska Jane Iredale käyttää puhtaita mineraaleja ilman täyteaineita, kuten talkkia, meikkipohjat sekä peitevoiteet saavat aikaan erittäin hyvän peiton, jota ei tarvitse juurikaan korjailla!

EI TUKI HUOKOSIA - Meikkipohjat tekevät kasvoille suojaavan kerroksen, antaen ihon HENGITTÄÄ JA TOIMIA NORMAALISTI. Testit ovat osoittaneet, että mitkään Jane Iredalen tuotteet eivät tuki huokosia, eivätkä aiheuta epäpuhtauksia!

KIINNITTYVYYS - Mineraalit kiinnittyvät toisiinsa, joten ne eivät VALU,  KULKEUDU JUONTEISIIN, EIVÄTKÄ TUHRI!

MINIMAALINEN ALLERGIARISKI - Koska mineraalit ovat puhtaita, ilman jatkeaineita, allergia - ja ihoärsytysriskit ovat vähäisiä. Tuotteita myös tutkitaan ja testataan jatkuvasti mm. turvaliisuustesteillä, allergiatesteillä, kliinisillä testeillä sekä dermatologisilla testeillä. Näin vältetään mahdollisuuksien mukaan ne raaka-aineet, jotka saattavat ärsyttää ihoa!

LUONNOLLISET SÄILÖNTÄAINEET - Milloin säilöntäaineita tarvitaan, Jane Iredale käyttää luonnollisia säilöntäainemenetelmiä, eli tuotteissa ei ole parabeeneja tai phenoxyetanolia!

ja parasta; AURINKOSUOJA - USA:n syöpäyhdistys (Skin Cancer Foundation Seal of Recommendation) on myöntänyt kuudelle Jane Iredalen meikituotteelle luvan käyttää heidän tarraansa. Tämän saavuttamiseksi valmistajan on esitettävä todisteet sitä, että nämä tuotteet antavat riittävän ja turvalisen suojakertoimen ehkäisemään auringon aiheuttamia vaurioita. Jane Iredale siis suojaa sinua!

Siispä urheillaan ja hikoillaan rauhassa siskot ja NÄYTETÄÄN ENNEN KAIKKEA HYVÄLTÄ!

Aurinkoisin terveisin,

Sanna