KAUNEUSHOITOLA-YRITTÄJÄN TÄYDELLINEN VAPAAPÄIVÄ!

Tätä päivää olen odottanut kieli ptkällä; minulla on kesän ainoa vapaa viikonloppu ja vieläpä ”lapsi vapaa” selainen. Ihana mieheni lähti eilen muksujen kanssa anoppilaan, jotta äippä saa kerrankin nukkua pitkään ja nauttia olostaan! Nukuinkin sitten yhteentoista ja vieläpä ilman heräilyä, jota ei ole tapahtunut miesmuistiin!  Aamupalan jälkeen levitin Dermalogican aurinkovoiteet iholle ja menin pihalla nauttimaan auringosta ja hiljaisuudesta. - No, jo 10 minuutin päästä taivaalle ilmestyi tummat pilvet ja alkoi jyristä. Hetken harmituksen jälkeen menin suihkuun, tein kasvoille ja vartalolle kuorinnat ja sivelin kroppaani Jane Iredalen itsestään ruskettavaa ja mieitin mielessäni, että saanpahan hipiääni rusketusta näinkin, vieläpä turvallisesti!

Siitäpä sain sitten innostuksen hoitaa kroppani päästä varpaisiin. Tein käsi- ja jalkahoidot, lakkasin kynnet, värjäsin ja nypin kulmakarvani ja nautin! Hymyilin, kun mietin sanontaa: ”suutarin lapsilla ei ole kenkiä”, kuinka tuo hokema onkaan pitänyt ainakin viime aikoina niin paikkaansa, ainakin omalla kohdallani. (Siitä ovat pitäneet vilkkaat 2- ja 3- vuotiaat poikani huolen) ja kiittelin samalla miestäni tästä päivästä ja siitä, kuinka olenkaan kaivannut itseni hemmottelua. Kyllä jokainen nainen ansaitsee aina silloin tällöin tälläistä itsensä huoltoa, jotta jaksaa taas huolehtia muista!

Nyt virtaa ja energia täynnä odotan vielä tätä iltaa malttamattomana; Sanna’s Stylen tytöt ovat tulossa meille grillaamaan ja koulutukseen. Illan aiheena on Jane Iredalen meikkikoultus, jossa itse vierailin Lauran kanssa viime viikolla. Eikä haittaa, jos vaikka sataa; meiltä löytyy myös sähkökäyttöinen sisägrillikin! Tästä päivästä tulee kesän paras päivä!

-Kiitos ihanalle miehelleni tästä!

Rakkaudella, Sanna

Grillin sytytys alkamassa...