BREAKOUT CONTROL - Uusi tehoaine aikuisiän näpyille!

Aikuisiän akne on yleistynyt valtavasti viime vuosina! Suurin taustatekijä aknen syntyyn teinivuosien jälkeen on stressi ja hormonaaliset muutokset. Moni ruuhkavuosiaan elävä aikuinen kärsii monesti joko tietäen tai tiedostamattaan näinä päivinä valtavasta stressistä; joko töitä on moninkertaisesti tai niitä ei ole laisinkaan. Toki stressin syitä voi olla muitakin…. mutta oli syy mikä tahansa, stressi saa elimistömme ylikierrokselle. Kun adrenaliinin tasomme nousee, alkaa ihomme talirauhaset erittämään myös talia normaalia enemmän. Pitkään kestävä stressi saa myös aivolisäkkeemme yhdessä lisämunuaisen kanssa tuottamaan ylimääräisiä hormooneja, eritoten testosteronia, joka on ns. miessukupuolihormooni. Meille naisille tämä hormonaalinen muutos aiheuttaa näppyjä ja tulehduksia eritoten leuka-alueelle ja suun ympärille. On helpommin sanottu kuin toteuttaa lause;" älä stressaa!” Vielä vaikeampaa se on, jos iho alkaa kukkimaan, niin vastakos sekin alkaa ahdistamaan! - Mutta iloksení voin todeta, että tähänkin ongelmaan on Dermalogica löytänyt uuden ratkaisun; Breakout Controllin!

Tämä uusi tehoaine sisältää tehokkaita, mutta myös hellävaraisia raaka-aineita, jotka poistavat näppyjä ilman ärsytystä . (Aikuisten iho on yleensä herkempi, kuin nuorten iho, joten se ei välttämättä kestä nuorten aknetuotteita.) Breakout Controllin antimikrobinen koostumus alkaa välittömästi eliminoimaan aknea aiheuttavia bakteereja. Tuote sisältää myös öljyä imeviä mikrohiukkasia, jotka absorboivat ylimääräistä talia iholta. Lisäksi tuotteen sisältämät luonnolliset kasviuutteet rauhoittavat ja vähentävät ihon punaisuutta. Siksi tämä käy herkemmällekin iholle ja etenkin esim. raskaana oleville, sillä monelle saattaa raskaushormoonit aiheuttaa myös aikuisiän aknea!

Tuotetta on helppo käyttää puhtaalle iholle joko paikallisesti näpyille tai suuremmille alueille. Sitä voidaan lisätä jopa 6-8 tunnin välein, tai käyttää säännöllisesti aamuin-ja  illoin , niin kauan, kunnes näpyt on poissa! Älä siis turhaan kärsi näpyistä, aikuisenakaan! Tervetuloa kokeilemaan!

Terkuin, Sanna

Ps. Vielä ehdit hyödyntää Tähtietu- kampanjaamme! Jokaiselle tehoaineen ostajalle annamme ilmaiseksi Powefoliant tehokuorinnan (arvo 53 €). Tuotteita on kuitenkin rajaoitettu erä.