MIKSI KÄYDÄ KOSMETOLOGILLA?

Näin joulun alla moni miettii varmasti lahjaideoita ja nykypäivänä tavaroiden sijasta annetaankin monesti myös lahjakortteja hierojille, vaateliikkeisiin, leffateattereihin ja ravintoloihin. Myös kauneushoitoloihin ostetaan tavallista enemmän lahjakortteja juuri joulun aikaan, mutta edelleen monien ihmisten mieltä askarruttaa kysymys: “Miksi käydä kosmetologilla?”

Monesti ihmiset luulevat, että me kosmetologit vain viilaamme kynsiä ja meikataan asiakkaita, mutta todellisuudessa näitä hoitoja teemme harvinaisen vähän. Toki poikkeuksena tietysti juhlakaudet, kuten juuri nyt kiivaimmillaan olevat pikkujoulut ja keväällä valmistujaisjuhlat. Eli teemme paljon muutakin, kuin luomme kauneutta, enemmänkin hoidamme ja vaalimme ihon terveyttä, joka onkin meidän yksi arvoistamme. Nimittäin terve iho on aina kaunis iho ja etenkin meidän lupauksemme asiakkaillemme on; Rakastu Ihoosi…™ - Me ihoterapeutit kerromme miten! Kaikki meidän käytössä olevat tuotteemme niin hoitolassa kuin kotihoitotuotteina kun ovat sellaisia, että ne imeytyvät hyvin iholle, eivätkä sisällä mineraaliöljyisiä pohjia, jotka vain jäävät iholle ”lillumaan”. Ne eivät sisällä muutenkaan komedogeenisiä, eli ihoa tukkivia raaka-aineita, kuten keinotekoisia hajusteita ja väriaineita. Siksi yhdessä hoitolahoitojen ja kotihoitotuotteiden ansiosta saamme ihoille todella hyviä tuloksia!

Toki ennaltaehkäisevä hoito olisi aina kaikkein kiitollisempaa ja helpoiten hoidettavaa, eli kannattaa käydä siis kosmetologilla jo ENNEN kuin ongelmia ilmenee. (Mutta me suomalaiset kun tahdomme olla sellaista kansaa, että hoitoon mennä vasta sitten,kun on aivan pakko!) Muutamana esimerkkinä vaikka mainitakseni; jalkahoitoon tullaan vasta silloin, kun jalkapohjat ovat niin kuivat, että tarttuvat mattoon kiinni, tai että känsät ovat niin kipeät, ettei pysty enää kävelemään.Tai jos kasvot ovat todella pahasti tulehtuneet esimerkiksi aknesta tai rosaceasta. Tottakai me tuolloinkin autamme, mutta välttämättä ihmeitä ei tehdä yhdellä kertaa, etenkään pelkillä hoidoilla. Vaikeimmissa tapauksissa kotihoidon merkitys on nimittäin se kaikkein tärkein ja siinä me kosmetogit olemme toki avainasemassa; me jos ketkä osaamme hoitaa ihoa oikein!

Tietysti me hoidetaan sitä kauneuttakin ja tällä hetkellä ripsien laitto eri muodoissa onkin erittäin kysyttyä. On kestovärjäystä, kestotaivutusta ja ripsien pidennyksiä eri menetelmillä. Ja toki karvanpoistot etenkin sokerilla on yksi eniten tehdyistä hoidoistamme läpi vuoden.

Mutta yhtä ei sovi unohtaa; toki meille tullaan myös rentoutumaan! Melkein jokaiseen hoitoon sisältyy pieni hieronta osuus, tai voi valita pelkkiä hierontahoitoja, ja se, jos mikä, vähentää stressiä! Tässäpä siis monen monta syytä, miksi käydä kosmetologilla!