shutterstock_165752900.jpg

SELÄNHIERONTA

Selänhierontaan kuuluu niska- hartia ja alaselän hieronta, kesto 45 min.

KOKOVARTALOHIERONTA

Kokovartalohieronnassa käydään koko kroppa läpi aina päästä varpaisiin, kesto 75 min.

INTIALAINEN PÄÄNHIERONTA

Erittäin rentouttava hieronta, jossa hierotaan pään alueen lisäksi myös niska-hartia-alueet. Hieronta tehdään asiakkaan istuessa tuolilla vaatteet yllään. Hoidon aikana ja sen jälkeen olo on miellyttävän rentoutunut ja hoidon vaikutukset kestävät jopa 24-36 tuntia sen jälkeen. Intialainen päähieronta kiihdyttää mm. aineenvaihduntaa, elvyttää pään verenkiertoa ja rentouttaa pitkävaikutteisesti. Se vapauttaa pysähtynyttä energiaa ja auttaa kehoa toimimaan tasapainoisella tavalla. Koska sen virkistävät ja samaan aikaan rauhoittavat vaikutukset ovat moninaiset, sopii se kaikille! Kesto 45 min.

JALKOJEN HIERONTA

Jalkojen hieronnassa keskitytään vain jalkapohjien, jalkaterien, pohkeiden ja säärien hierontaan. Loistava apu esim. raskaana oleville, tai seisomatyötä tekeville ja turvonneille jaloille. Kesto 30 min.

UUTUUS: JALKAPOHJIEN PAINELUHIERONTA

Tämä uutuus hieronta on sekoitus länsi- ja itämaista paineluhierontaa. Etenkin itämaisessa hieronta katsomuksessa uskotaan, että kehon läpi kulkee energiakanavia. Nämä energiakanavat tai meridiaanit, varastoivat ja vapauttavat elintärkeää energiaa (Chi) kehossa, antaen kaikkien kehonkudosten ja rakenteiden toimia tehokkaasti. Tämä hieronta parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointia, ja vähentää stressiä! Kesto 20 min.