Sanna Koivuranta

Sanna Koivuranta (os. Vuontisvaara)

  • Sky-Kosmetologi
  • Ihoterapeutti
  • Dermalogica Expert
  • Sanna’s Stylen omistaja.

 

Olen valmistunut SKY-kosmetologiksi v. 1999 täällä Rovaniemellä mitä parhain arvosanoin. Ehkäpä juuri siksi pääsin heti valmistumiseni jälkeen kosmetogiopettajaksi. Halusin kuitenkin kokeilla siipiäni muuallakin ja kävin pyörähtämässä pienen turneen töiden perässä etelässä päin, aina Hämeenlinnassa asti. Viisi vuotta kierreltyäni ja paljon uutta opittuani palasin kuitenkin Rovaniemelle ja perustin yritykseni vuonna 2005.

Etelän reissulla pääsin tutustumaan Dermalogican ihmeelliseen maailmaan ja sain ihoterapeutin tittelin. Tiedon janoni ei ole kuitenkaan sammunut vieläkään, päinvastoin, haluan oppia koko ajan lisää ja siksi koulutan itseäni ja koko henkilökuntaani säännöllisesti. Käymme mm. Helsingissä PR-Cosmeticin järjestämissä koulutuksissa, I.D.I:n (International Dermal Institute :n) järjestämillä luennoilla ja kansainvälisissä kongressitapahtumissa ympäri maailmaa. Juuri koulutuksemme ansiosta tieto-taitomme on huippuluokkaa ja olemme olleet jo vuodesta 2007 asti Rovaniemen ainoa Platinum-hoitola! (Platinum luokitus on PR-Cosmeticin antama tunnustus parhaimmille hoitoloille ympäri Suomea). Koko Sanna's Stylen henkilökunta on saavuttanut Dermalogica Expert statuksen marraskuussa 2014. Sanna's Style on Pohjois-Suomen ainoa Dermalogica Expert hoitola, minkä asiosta pystymme tarjoamaan asiakkailemme Dermalogica Experteille tarkoitettuja erikoishoitoja!

Rakastan työtäni intohimoisesti edelleen ja se näkyy asenteessani johtaa yritystä, valmentaa henkilökuntaani ja tehdä tietenkin myös hoitoja asiakkailleni! Haluni opettaa puran nykyään blogeissani ja YouTube- videoissani Sanna’s Style Channelissa.- Sieltä jokainen voi halutessaan saada kallisarvoisia vinkkejä ihon hyvinvointiin ja terveyteen!

Olen valmentanut nykyisen tiimini huippuvireeseen, ja voin luvata, että riippumatta siitä, kenelle tulet hoitoon, saat taatusti erittäin asiantuntevaa hoitoa, sekä hyvää palvelua!


 Essi Koivula

 Essi Koivula

 

  • Sky-kosmetologi
  • Ihoterapeutti
  • Dermalogica Expert
  • Ripsiteknikko

Valmistuin kosmetologiksi keväällä 2010, mistä lähtien olen työskennellyt alani töissä. Muutin valmistuttuani Nummelaan, mutta koti-ikävä toi minut takaisin Rovaniemelle ja aloitin työt Sanna’s Stylessa tammikuussa 2012.

Minulla on halu oppia lisää jatkuvasti kehittyvässä työssäni ja olen alani ammattilainen. Valmistuin Dermalogica Expertiksi keväällä 2014 ensimmäisten joukossa Suomessa. Erityisen hyvä olen ihon hoidon lisäksi jalkahoidoissa ja karvanpoistossa jotka teen aina huolellisesti ja ammattitaidolla. Keskityn työssäni aina asiakaslähtöiseen ja tuloksekkaaseen hoitoon. Erityisosaamistani ovat lisäksi ripsipidennykset, joihin olen käynyt koulutuksen asuessani Etelä-Suomessa, eli olen tehnyt niitäkin jo useamman vuoden varmalla ammattitaidolla.


Petra Naukkarinen

Petra Naukkarinen

Olen valmistunut SKY-kosmetologiksi täällä Rovaniemellä keväällä 2016. Alalla työskentelyn olen aloittanut jo opiskeluaikana ja nyt on aika tarttua uusiin haasteisiin täällä Sanna's Stylessä. Ammattitaitooni kuulu kosmetologisten hoitojen lisäksi klassiset -ja volyymiripsipidennykset. Alallani minua kiehtoo lopputtomat kehittymismahdollisuudet ja se näkyy työskentelyssäni intohimona ja ahkeruutena. Teitä asiakkaita palvelen aina ilolla ja ammattitaidolla. Lämpimästi tervetuloa hoitoihin!