shutterstock_21192265.jpg

Jalkahoidot

Varaamme kunnolla aikaa (2 tuntia) jalkahoitojen tekemiseen, sillä haluamme, että jokainen asiakas saa silkinpehmeät jalkapohjat astuessaan ulos liikkeestämme. Tietysti hintaan sisältyy kovettumien ja känsien poisto, kynsien leikkaus, viilaus, kynsinauhojen hoito, kynsien lakkaus ja rentouttava hieronta!

 

Hemmotteluhoito jaloille

Kun haluat jaloillesi pelkkää hemmotelua ja pehmeyttä, suosittelemme tätä uutuushoitoamme, joka sisältää jalkakylvyn, kuorinnan, naamion, kynsien leikkauksen, viilauksen, kynsien lakkauksen ja hieronnan. Tämä hoito kestää n. tunnin.

 

Varpaan kynsien leikkaus

Leikkaamme ja viilaamme kynnet sekä huollamme kynsinauhat, tarvittaessa myös ohennamme kynsiä. Tämä hoito sopii esimerkiksi Shellack-lakkausten yhteydessä. 


Käsihoidot

Teemme normaaleja manikyyrejä käsille, mihin kuuluu kynsien viilaus, kynsikylpy, kynsinauhojen siistiminen ja lakkaus.


Klikkaa yllä ylevaa videota, nähdäksesi Parafiinikäsihoidon esittely videon! 

 

Parafiinikäsihoidot

9838767-12709920-thumbnail.jpg

Kun sinulla on aikaa hemmotella käsiäsi kunnolla, kannattaa valita parafiinihoito. Siinä kynnet viilataan, kädet kuoritaan, laitetaan ravitseva ja korjaava naamio, jonka jälkeen käsi upotetaan parafiiniin. Parafiinin lämmittävä vaikutus takaa sen, että hoitoaineet imeytyvät hyvin ja lämpö vaikuttaa myös kipeisiin lihaksiin ja niveliin asti. (Ihanteellinen kuiville, atooppisille käsille, reuma tai nivelkivuista kärsiville, mutta on toki luxusta kaikille sitä kaipaaville) Naamion jälkeen huolletaan kynsinauhat, hierotaan kädet ja kynnet lakataan!

 

Toki parafiinihoidon voi ottaa myös ilman kynsien hoitoa, eli silloin hoidetaan pelkkää ihoa. Kuorinnan, naamion ja parafiininaamion jälkeen ihosi on taatusti pehmeä, eikä aikaa kulu kuin puolituntia. Tämän hoidon voi ottaa minkä tahansa hoidon yhteydessä!

 

 


9838767-12709817-thumbnail.jpg

Shellack-lakkaukset

VIHDOINKIN LAKKAUS, JOKA KESTÄÄ!

Shellack-lakat ovat UV-kovetteisia kynsilakkoja. Se näyttää ihan tavalliselta kynsilakalta, mutta kestää pitkään (2 viikkoa) ja tuntuu rakennekynneltä. Omat kynnet lakataan haluamallasi lakalla ilman, että kyntesi vaurioituu millään lailla (kynttä ei tarvitse viilata eikä karhentaa). Lakka on heti kuiva, eikä tarvitse pelätä, että se ruttaantuu ja kärjet kestävät hyvin, eivätkä lohkeile. Samalla oma kyntesi kasvaa. ERITTÄIN KOUKUTTAVA HOITO!

Lakkauksen yhteydessä teemme jonkin yllämainituista pohjalle, jotta kynsissä on oikea muoto ja kynsinauhat ovat myös hoidetut. Tällöin lakkaus kestää paremmin, ja on näyttävämmän näköinen.