luonnollinenvuodenbanner.jpg

Karvanpoisto

Teemme karvanpoistoa joko perinteisellä lämminvahalla tai sokerilla. Kun karvoja on paljon laajalla alueella (esim. Sääret tai reidet), suosittelemme vahaa, joka on nopein ja asiakkaalle edullisin vaihtoehto. Mutta karvojen ollessa lyhyemmät ja herkemmällä alueella (bikinit, brasilialainen, kainalot, huulet) on sokerointi miellyttävämpi vaihtoehto. Sokerilla karva katkeaa myötäkarvaan (vahalla päinvastoin), mutta aika karvojen uudelleen kasvuun on suurinpiirtein sama, n. 1 kk.

CertifiedSC-01.png

Olemme Sugaring Cane :n koulutettuja sokeroinnin ammattilaisia.

Sugaring Cane on erittäin laadukas sokeri, joka on myös todella luontoystävällinen. Sokerin ainesosina on vain vesi, sokeri ja sitruunan mehu. Sokeri on myös hellävarainen ja täten minimoi kipua.

Sugaring Cane sokeroinnilla pääset helposti eroon häiritsevistä ihokarvoista!

- Sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyttä karvaa, jopa 3 mm:n pituista karvaa
- Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta
- Sokeri on hygieenistä
- Sokerointi on myös mitä parhain vartalonkuorintamenetelmä
- Ihosi on pehmeä eikä sänkikarvaa kasva
- Uusi karva kasvaa pehmeänä ja hentona
- Säännöllinen sokerointi vähentää pikkuhiljaa karvankasvua
- Sokerointi sopii kaikille alueille

Vinkit ennen karvanpoistoon tuloa:

- Karvanpoiston kannalta paras karvankasvun pituus on minimissään 3 mm. Ihanteellinen pituus on 5 mm. Karva saa toki olla pitempääkin. Jos olet sheivaillut ennen sokerointia, kasvata karvoja 1-3 viikkoa (karvankasvunopeudesta riippuen), jotta karvojen pituus on vähintään 3 mm.
- Mitä enemmän karvaa on ennen sokerointia, sitä pidempään kestää ennen kuin karva kasvaa takaisin
- Kuori iho 2-3 päivää ennen sokerointia ja kosteuta iho hyvin
- Älä käytä kosteusvoidetta tai iho-öljyä sokerointi päivänä
- bikini/brassi sokerointiin voit tulla myös kuukautisten aikana, kunhan käytät tampoonia

Sokeroinnin jälkeen:
 

- Sokeroinnin jälkeen rauhoitamme ihoasi Silver Spray-tuotteella, joka rauhoittaa, kosteuttaa, viilentää ja ennalta ehkäisee tulehduksia, mm. Sisäänpäin kasvavia karvoja
- Ensimmäisen kerran jälkeen iho voi punoittaa voimakkaasti,mutta rauhoittuu jo samana päivänä
- Kotona kannattaa antaa iholle ilmakylpyä eli antaa ihon hengittää vapaasti
- Aurinkoa, urheilua ja saunomista kannattaa välttää samana päivänä, mutta suihkussa voi käydä normaalisti
- Kuori ihoasi säännöllisesti 1-2 kertaa viikossa ja kosteuta iho aina pesun jälkeen kosteusvoiteella tai Silver Spraylla ( Tee ensimmäinen kuorinta kuitenkin vasta n. Viikon päästä sokeroinnista)
- Koska karvankasvu on yksilöllistä, uusi käynti on aiheellista aikaisintaan 3 viikon kuluttua sokeroinnista
- Useimmat asiakkaamme käyvät säännöllisesti karvanpoistossa 3-6 viikon välein

Epilar-System, pysyvä karvanpoisto

Meiltä löytyy myös ratkaisu pysyvämpään karvanpoistoon nimeltä EPILAR SYSTEM, joka on turvallinen keino vähentää pysyvästi ei-toivottuja ihokarvoja ilman sivuvaikutuksia kuten haavaumia, palohaavoja, arpia.

Aluksi karvat poistetaan joko hunajalla tai vahalla ja sen jälkeen imeytämme iholle kaksi ainetta (estoaine ja aktivaattoriaine). Aineet imeytyvät auki jääneisiin karvatuppiin karvanpoiston jälkeen ja alkavat pilkkomaan proteiineja karvasipulissa. Koska solut karvanjuuritupessa eivät voi säilyä elossa ilman proteiineja, nämä “kuivuvat” ja siten myös karvan juurituppi tuhoutuu.

Epilar systeemi tehoaa vain karvajuurituppeihin, jotka ovat jääneet auki ja ovat tyhjillään karvanpoiston jälkeen, ja ensisijaisesti vain niihin karvoihin, jotka ovat aktiivisia ja kasvuvaiheessa. Eli jos karvanpoiston aikana ihon pinnalla on niin lyhyitä karvoja, jotka eivät tartu vahaan/hunajaan tai jos ihon alta on juuri kasvamassa uusi karva, niihin se ei tepsi. Siksi toimenpide on uusittava!

Lue lisää: www.epilar.fi