Karvanpoisto

Teemme karvanpoistoa joko perinteisellä lämminvahalla tai hunajalla/sokerilla. Kun karvoja on paljon laajalla alueella (esim. sääret), suosittelemme vahaa, joka on nopein ja asiakkaalle edullisin vaihtoehto. Mutta karvojen ollessa lyhyemmät ja herkemmillä alueilla (bikinit, kainalot) on hunajointi miellyttävämpi vaihtoehto. Hunajalla karva katkeaa myötäkarvaan (vahalla päinvastoin), mutta aika karvojen uudelleen kasvuun on suurinpiirtein sama, n.1kk.

Epilar-System, pysyvä karvanpoisto

Meiltä löytyy myös ratkaisu pysyvämpään karvanpoistoon nimeltä EPILAR SYSTEM, joka on turvallinen keino vähentää pysyvästi ei-toivottuja ihokarvoja ilman sivuvaikutuksia kuten haavaumia, palohaavoja, arpia.

Aluksi karvat poistetaan joko hunajalla tai vahalla ja sen jälkeen imeytämme iholle kaksi ainetta (estoaine ja aktivaattoriaine). Aineet imeytyvät auki jääneisiin karvatuppiin karvanpoiston jälkeen ja alkavat pilkkomaan proteiineja karvasipulissa. Koska solut karvanjuuritupessa eivät voi säilyä elossa ilman proteiineja, nämä “kuivuvat” ja siten myös karvan juurituppi tuhoutuu.

Epilar systeemi tehoaa vain karvajuurituppeihin, jotka ovat jääneet auki ja ovat tyhjillään karvanpoiston jälkeen, ja ensisijaisesti vain niihin karvoihin, jotka ovat aktiivisia ja kasvuvaiheessa. Eli jos karvanpoiston aikana ihon pinnalla on niin lyhyitä karvoja, jotka eivät tartu vahaan/hunajaan tai jos ihon alta on juuri kasvamassa uusi karva, niihin se ei tepsi. Siksi toimenpide on uusittava!

Lue lisää: www.epilar.fi