Hoitomenu-pics.jpg

Kasvohoitomme ovat täysin uudistuneet!

Nykypäivän "hyperpersonoidussa" maailmassa asiakkaat odottavat enemmän kuin "yksi hoito sopii kaikille".

Siksi jokainen kasvohoitomme perustuu ainutlaatuiseen face mapping® -ihoanalyysiin, joka paljastaa asiakkaan ihon todelliset tarpeet. Käytämme analyysin teossa apuna ihon kosteusmittaria ja ihokameraa. Kun ihon kunto on selvitetty, pystymme räätälöimään juuri sellaisen kasvohoidon, jota iho oikeasti tarvitsee!

Aiemmin "rakensimme" hoidot eri terapioista, joita valittiin ihon kunnon mukaan 1-4 kpl. Nyt olemme tehneet hoidot entistä helpommiksi ymmärtää ja koska hoitotuotteemme ja laitteistomme ovat nyt uudistuneet, teemme entistäkin tehokkaampia hoitoja nopeammin. Nyt hoito vaihtoehtoja on kolme ja jokaisen hoidon aikana käytämme enemmän "terapioita" kuin aikaisemmin!

Tehoaineemme muuttuivat IonActive™ systeemiksi, joissa yhdistyvät upea yksilöllistäminen ja ionisaatio, jolla saadaan aktiiviset raaka-aineet imeytymään nopeammin ja tehokkaammin ihoon.

Toisin sanoen; hoitomme ovat nyt entistäkin tehokkaammat, niillä saa nopeammin tuloksia ja mikä parasta hoitoihin ei mene "nykypäivän kiireisessä ajassa" niin kauaa aikaa!

Jos ennen meidän hoidoistamme tykättiin paljon, nyt niihin rakastutaan!

Ja edelleen, joka kerta hoidot voivat olla täysin erinlaiset, sillä ihon kunto voi muuttua vuodenaikonen, hormonaalisten muutosten ja stressin myötä!

face mapping® ihoanalyysi (veloitukseton, sisältyy kasvohoitoihin)

Ammattimainen, perusteellinen ihoanalyysi. Ihoterapeuttimme opettavat sinulle kuinka hoitaa ihoasi oikein ja neuvovat sinua ihonhoitohaasteissa tai -kysymyksissä. Saat myös analyysin yhteydessä yksilöllisen ihonhoitosuunnitelman, jossa henkilökohtaiset tuotesuosituksesi.

facefit

Tehokas pikahoito, jossa käytetään innovatiivisia tuotteitamme ihonhoitoon. Ideaalinen erityistilaisuuksiin, tukemaan ihonhoitoasi eri vuodenaikoihin tai pieneen hemmotteluun. (Lue lisää facefit hoidoistamme sivun alaosasta)

ProSkin 30

ProSkin 30 on räätälöity nopea 30min. tehohoito, jossa keskitytään ihosi päätarpeisiin.

ProSkin 60

Erilainen hoito joka kerta. Yksilöity, kokonaisvaltainen kasvohoito, jossa käytetään edistyksellisiä tuotteita, hoitotapoja ja -tekniikkoita. ProSkin 60 on kaikenkattava, erittäin rentouttava ihonhoito, joka tekee ihosi taas hehkuvaksi ja terveennäköiseksi.

90min. kasvohoito, Sanna's Stylen luxus-kasvohoito

Tämä hoito sopii jokaiselle joka rakastaa pidempiä hierontoja tai jolla on iholla enemmän puhdistettavaa.

 

SKIN BAR®

Ihonhoito-opastus Skin Bar®:ssa

Dermalogica ihonhoito-opastukset Skin Bar®:ssa maksimoivat ainutlaatuisen konseptimme, samalla kun antavat huippuluokan opastusta asiakkaillemme. Skin Bar®:ssa opit ihonoidon ammattilaiselta kuinka hoidat ihoa oikein ja saat parhaat tulokset tuotteista. Skin Bar opastus on maksuton, mutta jos vierailet liikkeessämme ensimmäistä kertaa, suosittelemme, että varaat tähän palveluun ajan.

 

UCduo_facefit_SannaS.jpg

facefit -hoito

Dermalogican FaceFit - hoitot ovat kehitelty luomaan elämyksiä ja nopeita tuloksia Skin Bar™:ssa. Ne kestävät vain 10 minuuttia ja ovat kiireisen asiakkaan pelastus. Tällä hetkellä meillä on tarjota useita erinlaisia FaceFit hoitoja:

  • Herkän ihon pelastus! Hoito rauhoittaa tehokkaasti ärtynyttä ihoa ja samalla kosteuttaa ja antaa suojaa.

  • Detox - hoito, eli ilmansaasteista puhdistava hoito.

  • Replenish oil - kasteenraikas iho-hoito

  • eye lift FaceFit silmänympäryshoito, joka kirkastaa pois stressin jäljet. Tämä ”Silmät avaava hoito kirkastaa silmänympäryksiä ja antaa energisoidun ja positiivisen lopputuloksen kun olemme stressaantuneita.

  • Huulia silottava facefit pikahoito:

Naurujuonteet eivät ole naurunasia! Tämä pikahoito kosteuttaa, silottaa juonteita ja vähentää ikääntymisen merkkejä huulissa. Tämä huulihoito on erinomainen lisäämään volyymia, kosteuttamaan ja antaa nopeita ja näkyviä tuloksia, joten voit keskittyä kaikkein oleellisempaan - Hymyysi!

ClearStart_Facefit_A4_2.jpg
  • kirkas & tasainen iho -FaceFit pikahoito

FaceFit on tehokas 10min. -pikahoito, jossa käytetään innovatiivisia tuotteitamme ihonhoitoon. Ideaalinen tukemaan ihonhoitoasi eri vuodenaikoihin tai pieneen hemmotteluun. Käytämme hoidossa uutta BioLumin-C Serumia!

  • UUTUUS; Näpytön hehku - FaceFit pikahoito

    Hoito on tarkoitettu nuorille, joiden iholla on epäpuhtauksia. Hoidossa käytetään kahta uutta tuotettamme Clear Start- linjasta ja etenkin poreileva naamio tekee hoidosta hauskan tuntemuksen, mutta tehokkaan hoidon.

 

 

RF - FaceFit pikahoito silmänympäryksille

Radiofrekvenssin teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon ja kudoksen kaikkia kerroksia ja lisää kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta. Lämpö lisää verenkiertoa ja näin kuona-aineet ja turvotus poistuvat kudoksista. Iho kiinteytyy ja pienet rypyt ja juonteet häviävät. RF-FaceFit hoito tehdään myös Skin Baarissamme ja koska keskitymme vain silmienympäryksille, hoito on kestoltaan 15 min. - Mutta tulokset näet heti!

RF- FaceFit pikahoito huulten ympäryksille

Tässä hoidossa radiofrekvenssiä tehdään nasolabiaale-poimuihin ja huultenympärysjuonteisiin. Hoidon kesto on 15 min. Mutta on myös erittäin tehokas ja tuloksia antava!

bioactive™ peel

Tämän nopean, kemiallisen kuorinnan avulla vaikutat aknen, ikääntymisen ja hyperpigmentoitumisen jättämiin jälkiin ja saat ihostasi taas dramaattisesti sileämmän ja tasaisemman.

SILMÄT ENNEN JA JÄLKEEN.jpg