Lokakuussa 2017 kasvohoitomme uudistuvat täysin!

Nykypäivän "hyperpersonoidussa" maailmassa asiakkaat odottavat enemmän kuin "yksi hoito sopii kaikille".

Siksi jokainen kasvohoitomme perustuu ainutlaatuiseen face mapping® -ihoanalyysiin, joka paljastaa asiakkaan ihon todelliset tarpeet. Käytämme analyysin teossa apuna ihon kosteusmittaria ja ihokameraa. Kun ihon kunto on selvitetty, pystymme räätälöimään juuri sellaisen kasvohoidon, jota iho oikeasti tarvitsee!

Aiemmin "rakensimme" hoidot eri terapioista, joita valittiin ihon kunnon mukaan 1-4 kpl. Nyt olemme tehneet hoidot entistä helpommiksi ymmärtää ja koska hoitotuotteemme ja laitteistomme ovat nyt uudistuneet, teemme entistäkin tehokkaampia hoitoja nopeammin. Nyt hoito vaihtoehtoja on kolme ja jokaisen hoidon aikana käytämme enemmän "terapioita" kuin aikaisemmin!

Tehoaineemme muuttuivat IonActive™ systeemiksi, joissa yhdistyvät upea yksilöllistäminen ja ionisaatio, jolla saadaan aktiiviset raaka-aineet imeytymään nopeammin ja tehokkaammin ihoon.

Toisin sanoen; hoitomme ovat nyt entistäkin tehokkaammat, niillä saa nopeammin tuloksia ja mikä parasta hoitoihin ei mene "nykypäivän kiireisessä ajassa" niin kauaa aikaa!

Jos ennen meidän hoidoistamme tykättiin paljon, nyt niihin rakastutaan!

Ja edelleen, joka kerta hoidot voivat olla täysin erinlaiset, sillä ihon kunto voi muuttua vuodenaikonen, hormonaalisten muutosten ja stressin myötä!

Kasvo hoitoja meillä on siis kolme:

30min. kasvohoito

Tämä hoito sopii loistavasti tehostehoitoihin tai täsmähoitoihin, esim. pigmentti/arpihoitoihin, syväkosteutukseen tai ihon rauhoittamiseen; esim. ruusufinni.

60min. kasvohoito

Tämä hoito valitaan silloin, kun tarpeita on enemmän; esimerkiksi ihonpuhdistus, ultraääni ihonpuhdistus tai kiinteyttäminen.

90min. kasvohoito

Tämä hoito sopii jokaiselle joka rakastaa pidempiä hierontoja tai jolla on iholla enemmän puhdistettavaa.

Caretech RF-Cryo

Caretech RF Cryo hyödyntää nykyaikaisinta radiotaajuusenergiaa sekä magneettipulsseja turvallisesti ja erittäin tehokkaasti kasvoille ja vartalolle. Caretech RF-Cryo ja sen hoito-ohjelmat tuottavat käsikappaleessa olevien elektrodien välistä energiaa joka johdetaan kivuttomasti ja todella tehokkaasti ihon eri kerroksiin ja kudoksiin.

Radiofrekvenssin teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon ja kudoksen kaikkia kerroksia ja lisää kollageenin muodostusta joka on kiinteyden perusta sekä vaikuttaa rasvasoluihin ja selluliittiin. Lämpö lisää verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista. Tuloksena on tasaisempi ja sileämpi iho. Iho kiinteytyy ja pienet rypyt ja juonteet häviävät.

Caretech RF-Cryo tehoaa:

 • silmänympärys ihon ongelmiin; vaikuttaa tehokkaasti ryppyihin silmien sivuilla (harakanvarpaat) ja alapuolella, sekä silmäpusseihin ja tummiin silmänympäryksiin.
 • nasolabiaalipoimuihin
 • hamsteripusseihin
 • huuliryppyihin
 • roikkuvaan kaulan ihoon
 • kaulan alueen ryppyihin
 • ihon kiinteyteen

Parasta on, että radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu lämpönä iholla. Radiofrekvenssihoidon etu on se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen, vaan ihosi näyttää hyvältä heti.

SKIN BAR®

Ihonhoito-opastus Skin Bar®:ssa

Dermalogica ihonhoito-opastukset Skin Bar®:ssa maksimoivat ainutlaatuisen konseptimme, samalla kun antavat huippuluokan opastusta asiakkaillemme. Skin Bar®:ssa opit ihonoidon ammattilaiselta kuinka hoidat ihoa oikein ja saat parhaat tulokset tuotteista. Skin Bar opastus on maksuton, mutta jos vierailet liikkeessämme ensimmäistä kertaa, suosittelemme, että varaat tähän palveluun ajan.

 

 

facefit -hoito

Dermalogican FaceFit - hoitot ovat kehitelty luomaan elämyksiä ja nopeita tuloksia Skin Bar™:ssa. Ne kestävät vain 10 minuuttia ja ovat kiireisen asiakkaan pelastus. Tällä hetkellä meillä on tarjota 3 erinlaista FaceFit hoitoa:

 • Detox - hoito, eli ilmansaasteista puhdistava hoito.

 • Replenish oil - kasteenraikas iho-hoito

 • eye lift FaceFit silmänympäryshoito, joka kirkastaa pois stressin jäljet. Tämä ”Silmät avaava hoito kirkastaa silmänympäryksiä ja antaa energisoidun ja positiivisen lopputuloksen kun olemme stressaantuneita.

 • UUTUUS! - Huulia silottava facefit pikahoito:

Naurujuonteet eivät ole naurunasia! Tämä pikahoito kosteuttaa, silottaa juonteita ja vähentää ikääntymisen merkkejä huulissa. Tämä huulihoito on erinomainen lisäämään volyymia, kosteuttamaan ja antaa nopeita ja näkyviä tuloksia, joten voit keskittyä kaikkein oleellisempaan - Hymyysi!

 

BioSurFace Peel - Kuorintahoito

Tätä hoitoa vastaavaa emme ole alallamme ennen nähneet! Tuotelinja on edistyksellinen alaamme mullistava, Dermalogica Experteille käyttöön kehitetty upea kemiallinen kuorintasarjahoito. Sanna's Style on Pohjois-Suomessa ainoa Dermalogica hoitola, jolla on lupa tehdä tätä hoitoa! Kuorinta uudistaa ihoa tehokkaasti ja toimii niin akneihoisille kuin epätasaisesta ihosta kärsiville. Ennen kaikkea tämä sarjahoito toimii ikääntymisilmiöihin kuten ryppyihin ja juonteisiin. Varmistaaksemme, että ihosi voi hyvin hoidon jälkeen, kuuluu hoitoon lisäksi 3 päivän hoitoaineet kotiin!