Kestovärit

Ripsien ja kulmienvärjäyksessä olemme todellisia ammattilaisia! Osaamme poistaa värit ilmaan kirvelyä ja kyyneleitä ja kulmien muotoilussa otamme huomioon jokaisen asiakkaan kasvojen oman morfologian ihannekulmien aikaansaamiseksi. Teemme värjäykset edullisemmin toisen hoidon yhteydessä.

 

Ripsipermanentti

Jos kärsit piikkisuorista tai itsepäisistä ripsistä on ripsipermanentista apua. Ripset kaartuvat kauniisti ja pysyvät taipuisina n.3kk. Permanentti sisältää myös värjäyksen.

 

UUTTA! - Kestotaivutus

Kestotaivutus mullistaa käsityksen ripsipermanentista! Perinteisten rullien sijaan kestotaivutuksessa käytetään ns. geelityynyjä, jotka saavat ripset nousemaan heti tyvestä ylöspäin ja tietysti myös kaartumaan kauniisti. Ripsistä tulee todella pitkät ja näyttävän näköiset! Hoito sisältää myös kestovärjäyksen.

 

Ripsitupsut

Nyt jokainen voi saada pitkät, tuuheat ja kaartuvat ripset hetkessä! Käytämme ammattilaisten ripsitupsuja, joissa on n.8 ripseä/tupsu. Alussa värjäämme ripset haluamallasi sävyllä ja sen jälkeen liimaamme haluamasi määrän tupsuja omien ripsiesi päälle. Vaihtoehtoisesti voimme laittaa muutaman tupsun esimerkiksi juhlameikin yhteydessä ripsien ulkonurkkaan.

 

Ripsienpidennys

Nyt saat meiltä myös LadyLash Extensions -ripsien pidennykset. Ripset ovat laadukkaat ja voimme luoda asiakkaillemme hetkessä kauniit, pitkät ja kaarevat ripset. Ripset kiinnitetään yksittäin asiakkaan omaan ripseen. Menetelmä takaa luonnollisen näköiset ja helppohoitoiset ripset, joiden pysyvyys on keskimäärin n.5 viikkoa.

shutterstock_38397874.jpg
 

Volyymiripset

Volyymiripset ovat uusin hitti ripsienpidennysmaailmassa!

Volyymiripsillä saadaan ripsistä erityisen tuuheat uuden tekniikan myötä. Volyymiripsikuidut ovat ohuita, joten niitä on mahdollista laittaa useita yhteen omaan ripseen. Näin ollen tuloksena on tuuheat, mutta kuitenkin kevyet ripset. Ohuet ripsikuidut ovat pehmeitä ja tuntuvat siksi silmissä miellyttäviltä.