Päivitä meikkipussisi ennen töihin paluuta!

Moni pelkää, että näin helteellä meikki ei pysy tai se tukkii ihoa. jane iredale meikkipohjilla ei tätä ongelmaa ole; pohjat ovat vettä hylkiviä ja mattapintaisia. Väreinä on käytetty ainoastaan luonnonmukaisia väriaineita, siksi ne eivät tuki ihoa ja antavat sen hengittää. Tuotteissa on myös UV suoja SPF20 ja parasta on, että niissä eivät elä ja kasva bakteerit; päinvastoin ne vähentävät bakteerien kasvua iholla. Nyt elokuussa kannattaa tulla tutustumaan jane iredale meikkeihin, sillä kahden tuotteen ostaja saa huulipunan lahjaksi.

Elokuu_2018_JI_huulipunat_netti.jpg

Kuukauden tuote!

Valitsimme tällä kertaa kuukauden tuotteeksi iS CLINICALin Hydra-Intensive cooling masquen, sillä se on todella ajankohtainen auringon kuivattamalle iholle. Tiesitkö, että joka kerta kun ihosi palaa auringossa, ihosyöpäriskisi moninkertaistuu - jos se on päässyt kuitenkin jo palamaan, helpostusta saat tästä naamiosta. Se jopa korjaa valovaurioita, mutta ennen kaikkea kosteuttaa ja viilentää ihoasi hetkessä. 

Elokuu_2018_ISC_Hydra_netti.jpg

Dermalogican hillitön heinäALE!

Heinäkuu_2018__D_ALE.jpg

Kevät on yhtä juhlaa!

Oletko jo suunnitellut äitienpäivä lahjaa? Meillä olisi hyviä ideoita, joista äidit tykkäävät varmasti. Nyt lahjakortin ostaja saa myös itselleen lahjaksi matkakokoisen kuorintatuotteen!