Marraskuu ja isänpäivä 2017!

Tällä Kauneus- & Komeushoitola Sanna's Style Ky:n videolla Sanna Koivuranta kertoo Sanna's Stylen isäpäivätarjouksesta, TET-harjoittelijasta, sekä jane iredalen upeasta meikkikampanjasta. Päästä sinäkin iskä rentoutumaan Sanna's Styleen lahjakortilla! #SannaStyle #RakastuIhoosi #Likiliike #sannakoivuranta #dermalogica #janeiredale #dermalogicashave #TET

Uutuushoito!

Vielä ehdit saada ihon kimmoisaksi, heleäksi ja nuorekkaaksi ennen juhlakauden alkua! Uusi Radiofrekvenssi hoitomme on saanut mahtavan suosion lokakuussa ja pienellä sarjahoidolla saat ihollesi ihmeitä aikaan! Kokeile sinäkin!

Sanna's Style_Kippis_125x180_lokakuu_2017_netti.jpg

Pikkujoulut tulloo!

Nyt parhain tarjouksemme jane iredale meikeistä ikinä! -Saat kauniin meikkipussin 4:llä matkakokoisella meikkituotteella ostamalla 2 normaalihintaista meikkituotetta!

Marraskuu_2017_JI_pussi_netti.jpg

Nyt hemmotellaan isiä!

Onkohan sinun iskäsi konenut vielä täydellistä parranajo nautintoa? Shave - tuotteillamme hän saa sen ja nyt isänpäivän kunniaksi tuotteet ovat -20%! Ps. Aivan varmasti hän myös tykkäisi lahjakortistammekin!

IsanpaivaA4.jpg

Hieman erinlainen video!

Hieman erinlainen video tällä kertaa! Kotona käynnissä oleva remontti vei Sannan toiseen Likiliikkeeseen. Osaatko arvata minne? No tietysti Rovaniemen Väri ja Mattoon! Pikaisen vierailun jälkeen Sannalla olikin jo kaikki tarvittava remontin jatkamiseen. #PohjoinenVärisilmä #VärijaMatto #MerviKaukua #Likiliike #SannaStyle #SannaKoivuranta #RakastuIhoosi