Nyt mahtava 25% alennus BioSurface Peel -kuorintahoidosta tulevien synttäreiden kunniaksi!

BioSurface Peel on tehokas, ihoa uudistava kemiallinen kuorintahoito, joka vähentää ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä, pigmeetaatiota ja jop aknea, paljastaen tasaisemman, kirkkaamman ja pehmeämmän ihon.

Hoidon ansiosta saat näkyvät tulokset ilman kuorintahoitojen yleisiä riskejä ja palautumisaikaa. Itseasiassa ihosi näyttää paremmalt kuin koskaan!

Lokakuu_2018_Biosurface_netti.jpg

Mieletön UUTUUS - tuote Dermalogicalta!

Blackhead Clearing Fizz Mask on ainutlaatuinen, poreileva naamio, joka puhdistaa huokosia ja poistaa mustapäitä ennenkuin ne muuttuvat näpyiksi!

fizzmask-a4-2.jpg

Likiviikon ja syyskuun tarjoukset - sekä mielettömät Dermalogica uutuudet!

Tällä videolla Sanna kertoo likiviikon ja syyskuun tarjouksista, sekä mahtavista Demalogica uutuuksista, jotka ovat saapuneet liikkeeseemme. Tule sinäkin nauttimaan likiviikon "markkina" hengestä!

Nyt hemmotellaan lisää Dermalogican ystäviä!

Ostamalla kaksi tuotetta saat kaupanpäälle etupakkauksen suosikkituotteista. Hox! Tuotteita rajoitettu erä ja tarjous on voimassa niin kauan,kuin pakkauksia riittää!

syyskuun dermalogica tarjous.jpg

Markkinat tulevat!

Lauantaina Likimarkkinoilla myymme Dermalogicaa markkinahinnoin! Toki Likiliike- & Rovaniemi-viikon ja Kansainvälisten markkinoidenkin kunniaksi nämä tarjoukset ovat voimassa 8.9.2018 asti! Tule noutamaan omasi, ennen kuin loppuvat!

Syyskuu_2018_Roiviikko_netti.jpg