Ystävänpäivä kampanjamme - Olkaa hyvä!

Ystävänpäivä kampanjamme - Olkaa hyvä! Videolla esitellään myös jane iredale ja dermalogica uutuustuotteet! #dermalogica #janeiredale #RakastuIhoosi #SannaStyle #ultracalmingduo #calmwatergel #countourkit #Likiliike #barrierdefensebooster #facefit #ystävänpäivä

Tuo ystäväsi meille FaceFit hoitoon ja saat oman hoitosi ilmaiseksi!

Helmikuu_2018_Ystävänpäivä_netti.jpg

Herkän ihon pelastus, FaceFit-hoito

Näiden uusien UltraCalming-linjan tuotteiden ansiosta dermalogica on kehittänyt myös uuden FaceFit hoidon herkälle iholle. Hoito rauhoittaa tehokkaasti ärtynyttä ihoa ja samalla kosteuttaa ja antaa suojaa. Tämä hoito on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen lähes kaikille nyt näin talviaikaan, ja tämänkin hoidon pystyy aikansa puolesta ottamaan vaikka ruokatunnilla! (kesto on n. 10 min.)

UCduo_facefit_SannaS.jpg

Uusi tehoaine!

Barrier defense booster on ihanteellinen tehoaine asiakkaille, joilla on herkkyydestä johtuvaa epämukavaa tunnetta ihossaan. Runsaasti tehoaineita sisältävä öljyboosteri rauhoittaa, ravitsee ja kosteuttaa ihoa palauttaen herkän ihon tasapainon. Se ehkäisee myös ärsytystä jo ennen sen alkamista!

barrier_defense_booster_with_oats-retail.jpg

UUTUUS! Calm Water Gel

Calm water gel on ehdoton kosteusvoide asiakkaalle, jonka iho kaipaa sekä kosteutusta, että rauhoitusta. Virkistävä geelikoostumus muuttuu levitettäessä nesteeksi muodostaen kevyen suojan ympäristön hyökkäyksiä vastaan!

Calm Water Gel.jpg